Tips om meerdere links te delen via een Facebook-account

Zoals we allemaal weten, is Facebook het sociale mediaplatform met de meeste voorkeur dat door de meeste gebruikers wordt gebruikt als medium om contact te houden met vrienden en familie. Ongeacht hoe goed u op de hoogte bent van de kenmerken van de specifieke sociale site, op een bepaald moment moet u de hulp inroepen van een expert om de complexiteit van verschillende functies te kennen. Een van die vragen van de gebruikers is: hoe kan een persoon in één keer meerdere links delen via het specifieke account. Mocht u ook last hebben van een probleem met uw account, dan kunt u altijd en overal met Facebook telefoon praten.

Stappen om meerdere links te delen via het bovengenoemde account worden hieronder besproken: -

  • Allereerst moet u via een webbrowser naar uw account navigeren nadat u hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord hebt opgegeven.
  • Zorg er nu voor dat u op het koppelingspictogram tikt bovenaan de startpagina onder de nieuwsfeedsectie van het account.
  • Vergeet hierna niet de URL's van de links die u wilt delen in de ruimte of het veld te typen of te plakken.
  • Uiteindelijk moet u op de bijvoegknop klikken en een optioneel bericht invoeren in het vak "zeg iets over de link".

Dit is de stapsgewijze briefing om in één poging meerdere links via hetzelfde account te delen. Als u meer wilt weten over een van de zorgen met betrekking tot uw account, neem dan op zijn vroegst contact op met Telefoonnummer facebook belgie Number. Wij verzekeren u op alle mogelijke manieren en middelen efficiënte en effectieve oplossingen voor uw zorgen. Het is onze taak om de urgentie van uw probleem en de waarde van uw tijd te begrijpen.Daarom behandelen we uw probleem als onze hoogste prioriteit. We bieden ook 365 dagen service voor de deur zonder excuus dat ook tegen redelijke prijzen. U kunt ons bereiken via telefoongesprekken, live chats en e-mails.



Comments

Popular posts from this blog

Hoe Facebook meerdere foto's verwijderen?

Facebook Contact Belgium

Verberg een bericht van Facebook News Feed op uw apparaat