Verberg een bericht van Facebook News Feed op uw apparaat

Als u niet weet hoe u de post van uw Facebook-nieuwsfeed op uw apparaat kunt verbergen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Omdat je in deze blog de juiste stappen leert, wordt je aangeraden om deze blog te volgen voor de juiste oplossing, en in geval van verwarring tijdens het volgen van de stappen, neem contact op met Bellen Facebook voor hulp.


Facebook bellen
Nu worden de stappen voor het verbergen van een bericht van Facebook-nieuwsfeed op uw apparaat hieronder gegeven, volg ze gewoon een voor een en maak u geen zorgen, als u geen stappen begrijpt, zijn we hier om u te begeleiden, dus ga door het;

  • Je moet eerst naar de meer optie gaan die in de rechterbovenhoek van de post staat.
  • Vervolgens moet u een van de daar vermelde opties kiezen.
  • De eerste optie is om bericht te verbergen, waarin wordt aangegeven dat je het enkele bericht kunt verbergen.
  • Het volgende is een snooze, die tijdelijk alle berichten verbergt, maar alleen voor de specifieke mensen.
  • Nu, de volgende zou niet meer volgen, verbergt het alle berichten van de specifieke persoon.
  • Het laatste zou zijn om ondersteuning te vinden of een bericht opnieuw te posten, zodat je het enige deel van de inhoud aan Facebook kunt melden.

Het bovenstaande zijn dus de stappen waarmee u eenvoudig een bericht van Facebook kunt verbergen en in slechts eenvoudige en eenvoudige stappen. Maar als u nog steeds een aantal vragen heeft of meer blogs wilt hebben met betrekking tot Facebook-problemen, dan zou u de website moeten bezoeken en hetzelfde zoeken, het kan u misschien helpen. En als geen van hen verband houdt met de problemen waarmee u wordt geconfronteerd, dan moet u onmiddellijk contact opnemen met Facebook Bellen en hen informeren over de problemen waarmee u wordt geconfronteerd, zodat zij u de onmiddellijke oplossing kunnen bieden. Stop nu met het verspillen van je tijd en bereik ons ​​op het nummer of via live chats voor hulp.

broncode:https://facebookbelgie.wordpress.com/2020/04/06/verberg-een-bericht-van-facebook-news-feed-op-uw-apparaat/

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Facebook meerdere foto's verwijderen?

Facebook Contact Belgium