Hoe kijk je als iemand anders door je Facebook-profiel?

Facebook is een naam waarvan we allemaal op de juiste manier op de hoogte zijn, omdat iedereen een account heeft op de betreffende sociale mediasite als ze dan alleen een smartphone hebben. Er zijn zoveel functies in hetzelfde account die nog door de meerderheid van de mensen moeten worden onderzocht. Laten we eens wat licht werpen op de vraag van een groot aantal gebruikers, namelijk het vragen van een gemakkelijkste manier om hun profiel als iemand anders te zien, waardoor ze de perceptie van anderen begrijpen terwijl ze door hun account scrollen. Het is raadzaam om het contactnummer van Contact facebook belgie naargelang uw gemak en voorkeur.

Stappen om naar uw FB-profiel te kijken zoals iemand anders, worden hieronder vermeld: -

  • De meest voor de hand liggende maatregel die u moet nemen, is door naar uw account te navigeren via een webbrowser van uw keuze.
  • En als u niet bent aangemeld, zorg er dan voor dat u zich aanmeldt bij uw account door hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven.
  • Tik op uw naam om uw profiel te openen in de linkerbovenhoek van het scherm naast de profielafbeelding.
  • U moet op het pictogram met de drie parallelle stippen boven aan het scherm klikken en als optie op bekijken klikken.

Dit zijn de tips die u moet volgen als u uw account wilt zien als het perspectief van iemand anders. Indien u meer informatie wenst over een van de onderwerpen die verband houden met uw account, hoeft u alleen maar onmiddellijk contact op te nemen met facebook belgium contact. In onze centra beschikken we over een efficiƫnt team van professionals die u in een oogwenk begeleiden, ongeacht of het probleem groot of klein is. Het enige dat u hoeft te doen, is uw mobiele telefoon kiezen en contact met ons opnemen op het door u gewenste tijdstip. Het begrijpen van de urgentie van de situatie en de delicatesse van uw tijd is onze belangrijkste taak.Daarom behandelen we uw probleem als onze hoogste prioriteit.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Facebook meerdere foto's verwijderen?

Facebook Contact Belgium

Verberg een bericht van Facebook News Feed op uw apparaat