Hoe Facebook-pagina android delen?

Eén platform dat u verbindt met uw dierbaren, familie, vrienden en familieleden of met de professionele collega's is ongetwijfeld de facebook. Als medium is het zowel op het systeem als op het mobiele apparaat toegankelijk. Het succes als populaire sociale netwerksite kan worden toegeschreven aan de eenvoud en het vermogen om zowel de massa als bedrijven aan te spreken. Het interessante is dat zelfs de technisch minst geletterde persoon het gemakkelijk kan bedienen.Hier, met de technische expertise van Facebook telefoon, zullen we inzicht geven in hoe je een bedrijf of fanpagina op FB kunt delen, met behulp van Android. Je kunt hetzelfde delen op je tijdlijn of als een chatbericht met de contacten, je vrienden uitnodigen om het leuk te vinden of de link kopiëren of delen in een andere app zoals beschreven in de volgende stappen:

facebook telefoon
  • Klik op de facebook-app openen op de android in het apps-menu.
  • Ga verder door te klikken op het zoekveld bovenaan het scherm. Dit zou u ertoe aanzetten om de naam van de pagina te typen die u wilt delen.
  • Zodra u de naam in de zoekbalk typt, kunt u de overeenkomende zoekresultaten vinden.
  • Ga verder door de pagina ervan te vinden en klik op de naam of afbeelding om deze te openen.
  • Tik op het drie horizontale pijlpictogram, rechtsboven in het scherm. Een menubox met de pagina-opties zou onderaan verschijnen.
  • Om de deelopties in het betreffende nieuwe menu weer te geven, klik op de deeloptie in het menu.
  • Selecteer ten slotte de optie voor delen. Schrijf bijvoorbeeld berichten, verstuur als bericht, kopieer de link en nog veel meer.
Voor aanvullende ondersteuning kunt u altijd contact opnemen met telefoonnummer facebook belgie, om op de meest effectieve manier betrouwbare en passende oplossingen te krijgen. Ze zijn populair omdat ze de klanten resultaatgerichte en 100 procent bevredigende oplossingen bieden. Omdat de grootste uitdaging ligt in het vinden van het juiste platform; u zult uw beslissing niet betreuren. Dit komt omdat de bekwame technici niet alleen de problemen zouden oplossen, maar er ook voor zouden zorgen dat u in de toekomst niet opnieuw met een vergelijkbare situatie wordt geconfronteerd.



























Comments

Popular posts from this blog

Hoe Facebook meerdere foto's verwijderen?

Facebook Contact Belgium

Verberg een bericht van Facebook News Feed op uw apparaat