Volledige manier om een ​​Facebook-nieuwsbericht te verbergen

Als je bereid bent een Facebook-nieuwsbericht te verbergen, waar wacht je dan nog op. Oh! Weet je niet hoe je dat moet doen. We zullen misschien begrijpen hoe moeilijk het voor u was om ermee om te gaan. Maar nu hoeft u hierover niet van streek te raken. Omdat we je in deze blog over hetzelfde onderwerp zullen leiden, dat is hoe je het Facebook-nieuwsbericht volledig kunt verbergen.
Nu moet u de onderstaande stappen volgen om het Facebook-nieuwsbericht volledig te verbergen. Dus, nu zonder enige andere tijd te verspillen, moet u contact opnemen met Facebook wachtwoord herstellen android ondersteuning voor hulp. Rechtstreeks naar de treden gaan;

Facebook wachtwoord herstellen
  • Allereerst moet je een tik geven op de meer optie in de rechterbovenhoek van de post van je Facebook.
  • Daar moet u een van de opties kiezen die daar in uw account worden genoemd.
  • De eerste optie die u zult zien is voor het verbergen van berichten, wat aangeeft dat u het enkele bericht kunt verbergen.
  • Het volgende dat je zou zien is snooze, wat aangeeft dat je alle berichten tijdelijk kunt verbergen, maar alleen voor het specifieke aantal mensen.
  • De volgende optie zou zijn om alle berichten van de specifieke persoon te verbergen.
  • De laatste optie zou zijn om ondersteuning of repost-berichten te vinden, waarmee u eenvoudig het enige deel van de inhoud kunt rapporteren aan uw Facebook-account.
Dus, na het volgen van de bovenstaande stappen, moet je de website bezoeken en kijken of er blogs worden genoemd. Het is ook de bedoeling dat u onmiddellijk contact opneemt met het Facebook wachtwoord herstellen als u enige vorm van verwarring vindt. Stop nu hier en daar met roamen en neem direct contact op met het team voor hulp en de juiste begeleiding en ondersteuning.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Facebook meerdere foto's verwijderen?

Facebook Contact Belgium

Hoe maak je een nieuwe advertentiecampagne op het Facebook-account?