Een gids om het Facebook-wachtwoord op Android te wijzigen

Facebook is een van de dominante sociale netwerksites over de hele wereld. Het is het gebruikelijke medium waarmee u contact kunt maken met uw dierbaren, familie, vrienden, familieleden of zelfs kantoor collega’s. Het is toegankelijk op alle apparaten, zowel op het systeem als mobiel. Om van de voordelen te profiteren, moet u eerst het account aanmaken. Het beveiligen van de privacy-instellingen van uw account is van het grootste belang. Hier speelt het wachtwoord een cruciale rol. Zwakke of gemakkelijk te raden wachtwoorden zijn vaak vatbaarder voor hacken.
Facebook wachtwoord vergeten
Daarom wordt het wijzigen van de wachtwoorden van sociale media-accounts als een goede gewoonte of andere accounts beschouwd vanwege internetbeveiliging. Hier, met de technische ondersteuning van Facebook wachtwoord herstel, zullen we een korte handleiding geven over hoe je je FB-wachtwoord kunt wijzigen via de Facebook-app, zoals hieronder beschreven:
Stappen om uw FB-wachtwoord te wijzigen via de Facebook-app
  • Start eerst de Facebook-app op de startpagina of in de app-lade. Klik en tik op open het.
  • Als u zich hebt afgemeld bij de vorige FB-sessie. Log in met de gebruikersnaam en het e-mailadres en tik op inloggen om verder te gaan.
  • Selecteer in de vervolgkeuzelijsten de optie accountinstellingen.
  • Klik vervolgens op de pagina met accountinstellingen op de eerste optie met de naam algemeen.
  • Nu om het wachtwoord te wijzigen. Tik op de wachtwoord optie en ga verder door de bestaande in het nieuwe tekstveld in te voeren.
  • Ga verder met het invoeren van het nieuwe wachtwoord in het tweede en derde veld ter bevestiging.
  • Tik ten slotte op de knop Wachtwoord wijzigen om het nieuwe wachtwoord van het FB-account op te slaan.
Voor verdere hulp kunt u contact Facebook wachtwoord vergeten, voor hulp. Evenzo kunt u hiervoor de hulp van de Facebook-website, het instellingenmenu of het inlogscherm gebruiken. Omdat er verschillende manieren zijn om gerelateerde problemen op te lossen. De grootste uitdaging ligt in het vinden van een gemeenschappelijke oplossing. De technici bieden de meest efficiĆ«nte en betrouwbare oplossingen in de kortst mogelijke tijd. U kunt ook het FB-wachtwoord herstel formulier invullen met de hulp van onze gecertificeerde ingenieurs. Ze zijn niet alleen gericht op het bieden van onmiddellijke oplossingen, maar zorgen er ook voor dat u in de toekomst niet met soortgelijke fouten wordt geconfronteerd.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Facebook meerdere foto's verwijderen?

Facebook Contact Belgium

Verberg een bericht van Facebook News Feed op uw apparaat