Hoe kunt u uw Facebook-account herstellen

Face book is de populairste sociale netwerksite geworden. Het is een van de handigste platforms om verbinding te maken met je vrienden, geliefden, familie of zelfs vreemden.
U kunt echter een situatie tegenkomen waarin u niet kunt inloggen op uw Facebook-account. Dit kan te wijten zijn aan een groot aantal redenen, zoals server down, browser fout, je hebt het account uitgeschakeld of Facebook heeft het gedaan vanwege een inbreuk op de privacyinstellingen of het hacken. Dit laatste is een belangrijke reden voor problemen met betrekking tot de privacykwesties van uw profiel.
herstel Facebook Account

Hier, met de technische expertise van Facebook account Android herstellen, zullen we een korte handleiding geven over hoe u weer toegang krijgt tot het Facebook-account door uw wachtwoord te wijzigen zoals beschreven in de volgende stappen:
  • Klik eerst op de Facebook-website openen. Zodat u kunt worden omgeleid naar de aanmeldingspagina.
  • Ga verder door op de vergeten link te klikken. Deze bevindt zich onder het wachtwoord tekstvak.
  • Dit brengt u naar uw accountpagina. Ga verder door het e-mailadres of mobiele nummer in te typen waarmee u zich aanmeldt
  • Om hetzelfde te lokaliseren. Ga verder door op de zoekoptie onder het zoekvak te klikken.
  • Selecteer een geschikte optie voor account reset. U kunt de e-mail optie, sms selecteren of mijn Google-account optie gebruiken. Terwijl de eerste twee de zescijferige verificatiecode bevatten. De derde optie omzeilt het reset proces.
  • Vervolgens, afhankelijk van het gekozen herstelmedium. Voer de zescijferige code in en druk op doorgaan.
  • Voer het nieuwe wachtwoord in, bovenaan de pagina. Dit is degene die u vanaf nu zou gebruiken om in te loggen op uw Facebook.
  • Nadat u op Doorgaan hebt geklikt. Dit zou het nieuwe wachtwoord opslaan.
  • Zet tot slot een vinkje bij uitloggen bij andere apparaten optie en tik op doorgaan. Hiermee logt u ook uit bij alle apparaten, inclusief het gehackte profiel.
Trouwens, naar de bovenstaande stappen voor probleemoplossing. Als u denkt dat u verdere begeleiding nodig heeft. Neem contact op met herstel Facebook account, om in een mum van tijd directe oplossingen te krijgen. Omdat ze de beste teamleden hebben die altijd bereid zijn om u te helpen. U bent slechts één telefoontje verwijderd om tot de gewenste oplossing te komen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Facebook meerdere foto's verwijderen?

Facebook Contact Belgium

Verberg een bericht van Facebook News Feed op uw apparaat