Hoe een persoon op Facebook te blokkeren

Face book is een populaire wereldwijde sociale netwerksite. Het is een gemeenschappelijk platform om verbinding te maken met je vrienden, familie of kantoor collega's. Maar het is ook een tweesnijdend zwaard. Social media is niet zonder problemen. Gebruikers hebben vaak problemen bij het inloggen, uitloggen of een probleem bij het instellen van het Facebook-account, het blokkeren of deblokkeren van iemands account, problemen bij het ontvangen of verzenden van berichten, tips voor het maken van een Facebook-bedrijfspagina. De problemen zijn talrijk. Online stalking is ook een groot probleem. Vooral gezien het brede bereik van het medium waar we contact maken met vreemden door middel van tagging of een ander tijdlijnaandeel.

telefoonnummer facebook belgie

Om het betreffende probleem op te lossen, zullen we met behulp van het telefoonnummer facebook belgie een kort inzicht geven in hoe we een bepaalde persoon erop kunnen blokkeren. Omdat FB toegankelijk is vanaf alle apparaten; de focus ligt op mobiel zoals hieronder beschreven:
  • Tik op opent het Facebook-pictogram, dit zal de Fb-nieuwsfeed openen, zo niet, log dan in met uw wachtwoord en e-mailadres.
  • Klik op de drie horizontale pijlen in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer in de menulijst de optie voor instellingen onder aan de pagina. In het geval van Android kun je deze stap overslaan.
  • Ga verder door te klikken op accountinstellingen; dit zal u omleiden naar de instellingenpagina. Ga verder door op blokkeren te klikken, onderaan het scherm.
  • Typ een naam of e-mailadres nadat u op het naamveld heeft geklikt.
  • Ga door met het typen van de naam van de persoon die je wilt blokkeren en druk op blokkeren. Dit brengt u naar de bevestigingspagina.
  • Druk op de blokoptie naast het profiel dat u wilt blokkeren. Met Facebook kunnen verschillende lijsten worden weergegeven die overeenkomen met de naam die je hebt ingevoerd. Selecteer de juiste keuze en blokkeer.
  • Ga ten slotte verder door op de blokknop onderaan de pagina te klikken. Dit zou de betreffende gebruiker respectievelijk blokkeren.
Daarom, in combinatie met het technische inzicht van de contacttelefoon van facebook telefoon, is het proces om iemand te blokkeren vrij eenvoudig. U kunt ook dezelfde stappen volgen op de desktopversie. Neem voor verdere hulp altijd contact op met de hulplijn, of het nu gaat om persoonlijke profielproblemen zoals blokkering of andere ernstigere technische problemen.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Facebook meerdere foto's verwijderen?

Facebook Contact Belgium

Verberg een bericht van Facebook News Feed op uw apparaat