Schakel mobiele pushmeldingen van Facebook in eenvoudige stappen uit

Facebook Klanten belgie

Facebook is een belangrijk onderdeel geworden in ons dagelijks leven, wanneer we ons vervelen of iemand willen verbinden; het is het beste wat u kunt doen. Het heeft ons leven niet eenvoudiger gemaakt, maar ook interessant en productief. Het is de beste plek om onze gedachten, foto’s of wat we maar willen te delen.

Maar er zijn momenten waarop gebruikers problemen ondervinden bij het uitschakelen van de meldingspush, maar u hoeft zich geen zorgen te maken omdat we met deze blog zijn gekomen waarin we u niet alleen de oplossing zouden vertellen, maar u ook zouden verzekeren dat u de problemen niet opnieuw onder ogen zou zien.

De stappen voor het uitschakelen van de mobiele push-notificaties van Facebook worden hieronder vermeld, ga er gewoon doorheen en in geval van problemen moet je contact opnemen met Facebook Klantenservice Nummer voor hulp.

Volg voor iOS de onderstaande stappen:
• U moet eerst naar de instellingen op uw apparaat gaan.
• Dan moet je een klik geven op de optie meldingen.
• Daarna moet je de Facebook-optie selecteren.
• Daar hoef je alleen maar de meldingsopties voor Facebook uit te schakelen.

Volg voor Android de onderstaande stappen:
• U moet eerst naar de apparaatinstellingen gaan.
• Daarna moet u de optie Toepassingen kiezen.
• Ga nu gewoon naar de applicatiebeheerder en dan naar Facebook.
• Vervolgens moet u de optie Meldingen selecteren.
• Ten slotte moet u de melding van Facebook uitschakelen.

We hopen dat deze blog je helpt bij het afhandelen van problemen met het uitschakelen van meldingen. Maar als het nog steeds nodig is, heeft u wat hulp nodig en zonder enige seconde te verspillen, moet u contact opnemen met Facebook Klanten belgie,Facebook belgie Voor hulp. Onze experts lossen niet alleen de problemen van Facebook op, maar verzekeren u ook dat u de problemen niet opnieuw onder ogen komt, dus stop met zoeken naar de beste als we er al zijn om de beste te geven. Schiet daarom op voordat het te laat wordt en je alleen nog maar Facebook-problemen hebt.

broncode: https://facebookbelgie.wordpress.com/2020/03/12/schakel-mobiele-pushmeldingen-van-facebook-in-eenvoudige-stappen-uit/



Comments

Popular posts from this blog

Hoe Facebook meerdere foto's verwijderen?

Facebook Contact Belgium

Verberg een bericht van Facebook News Feed op uw apparaat