Hoe maak je een nieuwe advertentiecampagne op het Facebook-account?



Facebook is het meest populaire en vermakelijke sociale netwerkplatform waarmee mensen eenvoudig met elkaar kunnen communiceren via live-chats en berichten. Hoe vaak u deze bepaalde sociale netwerksite ook gebruikt, op een bepaald moment hebt u misschien deskundig advies en suggesties nodig om meer te weten te komen over bepaalde functies en het gebruik ervan. De meest voorkomende vraag van gebruikers is dat een persoon een nieuwe advertentiecampagne op Facebook-account kan maken. Maakt u zich ook zorgen over het specifieke probleem of een ander probleem met betrekking tot uw Facebook-account? Dan is deze blog de moeite waard om te lezen om op een snelle en gemakkelijke manier van je zorgen af te komen.

Stappen om een nieuwe advertentiecampagne op Facebook-account te maken, worden hieronder vermeld: -


  • Tik op het pictogram van de omgekeerde driehoek in de rechterbovenhoek van de pagina om een vervolgkeuzemenu op uw scherm te openen.

  • Kijk onderaan de vervolgkeuzelijst die de energie-editor van Facebook opent die een advertentie-maker op uw apparaat opent.

  • Kies een marketingdoel en vervolgens kunt u de naam van uw campagne opgeven volgens uw keuze.

  • Klik op de optie Doorgaan wanneer daarom wordt gevraagd op uw scherm om het proces te beëindigen en een nieuwe advertentiecampagne op Facebook-profiel te gebruiken.
it zijn de tips om een nieuwe advertentiecampagne op Facebook-account te maken. Als het allemaal meer uitleg nodig heeft over een probleem met betrekking tot uw Facebook-account, neem dan gerust contact op met de experts van Facebook Helpdesk België volgens uw gewenste communicatiemethode. Ons professionele en gecertificeerde team van technici heeft jarenlange ervaring in het oplossen van dergelijke vragen op een effectieve manier. U kunt ons altijd en overal benaderen via live-chats, e-mails en telefoontjes. Dus waar wacht je nog op als je alle mogelijke hulp van onze kant krijgt.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Facebook meerdere foto's verwijderen?

Facebook Contact Belgium

Verberg een bericht van Facebook News Feed op uw apparaat