Hoe berichten en opmerkingen van Facebook te verwijderen in de snelle stappen?

facebook telefoon nummer

Facebook is de populairste app voor sociale media die de communicatie tussen vrienden, familie en kennissen veel gemakkelijker en toegankelijker heeft gemaakt. Ondanks dat het de trending en gevraagde sociale media-app is, confronteert Facebook ook zo nu en dan fouten en fouten. Sommige glitches kunnen zich niet aanmelden bij het account, ondervinden problemen bij het blokkeren en deblokkeren, berichten worden niet verzonden en ontvangen, enzovoort. Een dergelijke veel voorkomende vraag die de meeste gebruikers stoort, is dat een persoon in de snelle stappen berichten en opmerkingen van Facebook kan verwijderen. Maakt u zich ook zorgen over het specifieke probleem of een ander probleem met uw account? Dan is deze blog zeker de moeite van het lezen waard om naar belangrijke informatie te zoeken.

Stappen om berichten en opmerkingen van Facebook te verwijderen in de snelle stappen worden hieronder vermeld: -

1. Je kunt de opmerkingen die je recent hebt gemaakt of de opmerkingen die je al lang geleden hebt geplaatst verwijderen, maar daarvoor moet je ze in het profiel vinden.

2. Nadat u de opmerkingen hebt gevonden die u wilt verwijderen, houdt u deze enkele seconden ingedrukt.

3. Vervolgens vraagt uw scherm om een verwijderoptie. Klik op een bevestigingsknop en tik op Ja om de opmerkingen uit uw nieuwsfeed te verwijderen.

4. Voor de berichten moet je de verschillende berichten vinden die je wilt verwijderen en op de V-knop in de rechterbovenhoek klikken en ze permanent verwijderen.

Dit zijn de belangrijkste punten om berichten en opmerkingen uit uw Facebook-account te verwijderen. Als u toevallig meer informatie nodig heeft over een probleem met betrekking tot uw Facebook-account, hoeft u altijd en overal contact op te nemen met het nummer van de hulplijn van Facebook Nummer volgens uw voorkeursmodus of communicatie. Ons deskundige en professionele team van technici helpen u op alle mogelijke manieren. Het is onze taak om de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd te begrijpen. Daarom behandelen wij uw probleem als onze hoogste prioriteit. U kunt ons rechtstreeks benaderen via live-chats, telefoontjes en e-mails op basis van uw gemak.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Facebook meerdere foto's verwijderen?

Facebook Contact Belgium

Verberg een bericht van Facebook News Feed op uw apparaat